Vaderdag kadootjes

Zoek je een kado voor vaderdag?
Vaderdag is een leuke familiedag. Op deze dag kun je je vader in het zonnetje zetten. Dat hoeft niet altijd met dure kado’s, maar het gaat vaak om het gebaar!
Geef je vader daarom een persoonlijk geschenk. Een leuk tekstbordje met een herinnering die hij altijd kan blijven zien. Er zijn diverse kadootjes/bordjes met vrolijke teksten voor vaderdag.

Wanneer is het vaderdag?
Vaderdag 2023 is dit jaar op zondag 18 juni 2023. Wil je dus een kado voor vaderdag hebben, dan moet je dat wel op zaterdag binnen hebben, anders ben je te laat! Je kan bij ons bestellen op vrijdag tot 15.00 uur, dan kunnen we het dezelfde dag nog versturen!

Vaderdagkado
Omdat we trots zijn op onze pa, willen we laten weten hoeveel we van hem houden. Een bos bloemen of een zak drop is leuk, maar een week later alweer op. Als je hem een aandenken geeft, zoals een bordje met tekst, dan kan hij je unieke kado bewaren en altijd aan je denken!

Kado met een tekst
We hebben verschillende kadootjes voor vader. Bekijk onze categorie met vaderdagbordjes.

Kadootje voor opa?
Ook opa krijgt vaak een cadeau op vaderdag. Dus ook voor hem hebben we geschenken! Bekijk ze bij de vaderdagkadootjes. Verras je opa of vader met zo’n leuk tekstbordje!

Bekijk hierboven de leuke vaderdag-kadootjes.